TD Media

TD PORTAL

Tačno Objektivno Pravovremeno informisanje

1. октобра 2023.

TD portal

tačno, objektivno i pravovremeno informisanje

Nagrađeni najbolji srednjoškolci Ugljevika “Na ovaj način želimo da stimulišemo buduće naraštaje” (FOTO)

0 0
Read Time:1 Minute, 25 Second

Načelnik opštine Ugljevik Vasilije Perić zajedno sa saradnicima uručio je nagrade na današnjem tradicionalnom prijemu za maturante iz Srednjoškolskog centra „Mihailo Petrović Alas“ koji su u protekloj školskoj godini postigli najbolje rezultate.

Perić je čestitao učenicima i nastavnicima uspješan završetak školske godine te istakao da je obaveza svih da ističu najbolje

– Na ovaj način želimo da stimulišemo da i u budućem periodu postižu dobre rezultate. Od toga, kako i na koji način obrazujemo i vaspitavamo našu djecu, zavisi budućnost sadašnjih ali i budućih generacija-rekao je Perić.

On je maturantima koji nastavljaju dalje školovanje poželio dobre rezultate a svima njima da budu prije svega dobri ljudi.

Đaku generacije u Srednjoškolskom centru “Mihailo Petrović Alas” Marici Popović, načelnik Perić je  uručio 300 KM.

Popovićeva, koja je maturant smjera gimnazija, kaže da će školske dane pamtiti po lijepim uspomenama i druženju.

– Školovanje ću nastaviti na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu a po završetku studija planiram da se vratim u rodni kraj-rekla je Popovićeva.

Za 2 maturanata koji su školovanje završili sa odličnim uspjehom i prosjekom ocjena 5,00 i dva maturanta koji su imali zapažene rezultate na školskim takmičenjima zamjenica načelnika Vanja Zekić, predsjednik Skupštine opštine Ugljevik Đoko Simić i potpredsjednik Skupštine ove opštine Dragan Đokić  dodijelili su po 100 KM.

Direktor srednjoškolskog centra Vesna Lakić zahvalila je rukovodstvu opštine Ugljevik na podršci koju pružaju ovoj školi  te napomenula da je ove školske godine školu završilo 120 maturanata.

– U protekloj godini obilježili smo 40 godina postojanja i rada škole, gdje je u monografiji napisano da je do sada kroz školu prošlo oko 15.000 učenika-dodala je Lakićeva.

Ona je poželjela maturantima zdravlje, sreću i radost u budućem školovanju.

 

Srpska info

 

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest

error: Sadržaj zaštićen autorskim pravima. Za eventualne sporove zadužen je sud Velike Britanije