TD Media

TD PORTAL

Tačno Objektivno Pravovremeno informisanje

24. септембра 2023.

TD portal

tačno, objektivno i pravovremeno informisanje

Vasilije Perić o Danu srpskog jedinstva i početku radova na auto putu Bijeljina Rača: Ništa bez matice i Vučića

0 0
Read Time:1 Minute, 23 Second

Naš duhovni prostor nikad i niko i ničim nije mogao da omeđi čak i onda kada su nam udarali još snažnije granice i kad je, ovdje, na lijevoj obali Drine i Save, bio jeres voljeti i ljubiti našu maticu Srbiju i naš rod, kaže povodom Dana srpskog jedinstva Vasilije Perić, načelnik Ugljevika.

 

-Ostajali smo, ostajali čvrsti u vjeri i ljubavi prema našoj dragoj matici-naglasio je Perić koji je dobitnik nagrade Kapetan Miša Anastasijević baš zato što više od dvije decenije od kako je na čelu Ugljevika daje ogroman doprinos jačanju svih vidova saradnje, ne samo vlasti, već i ljudi sa obje obale rijeka.

-Naš Filip Višnjić rođen u Trnovi kod Ugljevika i Vuk Karadžić iz Tršića kod Loznice, dva naša kulturna i istorijska gorostasa pokazali su u najtežim vremenima da zajednički može da se brani, pomaže i podržava i riječju i djelom naš rod. Baš onako kako u ovom vremenu čini nama dragi predsjednik Srbije Aleksandar Vučić-naveo je Perić.

Velika su djela ističe Perić, koje je u svakom smislu učinio predsjednik Vučić sa Vladom Srbije. – Od izgradnje mostova do rekonstrukcije starih, izgradnje bolnica, njihovog opremanja i snabdijevanja do poklanjanja novih školskih i sportskih zdanja-napomenuo je Perić.

Za dolazak predsjednika Vučića u Srpsku, Perić je rekao da je to i suštinski i simbolično. – I tako on radi. Dolazi sa novim djelima a sada je to početak radova na izgradnji auto puta Bijeljina Rača. Zato je najljepše ali, rekao bih u najbogougodnije, da sa predsjednikom Aleksandrom Vučićem obilježavamo uz čuvenu vukovsku i narodnu izreku “Teško svome bez svojega”. Mi znamo da imamo svoje i oni nas. Sad i zauvijek- poručio je Perić.

Izvor : ugljevik info

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest

error: Sadržaj zaštićen autorskim pravima. Za eventualne sporove zadužen je sud Velike Britanije