TD Media

TD PORTAL

Tačno Objektivno Pravovremeno informisanje

5. децембра 2023.

TD portal

tačno, objektivno i pravovremeno informisanje

VOZAČU AUTOBUSA PUNOG PUTNIKA STALO SRCE: TRENUTAK PRIJE SMRTI IZVEO MANEVAR KOJIM IH JE SVE SPASIO

0 0
Read Time:1 Minute, 8 Second

Utakmica između fudbalskih klubova Primorac i Sloga, koja se juče u 13:30 trebala odigrati u Biogradu, odgođena je zbog smrti vozača busa koji je prevozio igrače iz Mravinaca.

Ova tragedija, piše Dalmatinski portal, dogodila se neposredno poslije odmorišta Pristeg na autoputu A1. Vozaču autobusa je pozlilo te je iznenada počeo kočiti.

Izbjegnuta veća tragedija

U tom trenutku vozač je ostao dovoljno priseban da skrene autobus pun mladih igrača u krajnju desnu, zaustavnu traku na autocesti i zaustavi ga, te izbjegne još veću tragediju.

Klupsko osoblje odmah je priskočilo u pomoć pokušavajući reanimirati vozača, ali nažalost nisu uspjeli. Odmah je pozvana i hitna pomoć, ali vozač je u međuvremenu preminuo.

Naime, neposredno poslije odmorišta Pristeg je autobus iznenada počeo kočiti, vozač je pobijelio, bilo je očito da mu je pozlilo. Prvu pomoć su mu odmah dali ljudi iz kluba, pokušali ga reanimirati. Za petnaestak minuta je stigla hitna pomoć, takođe su ga pokušali reanimirati, ali bez uspjeha. Vozač je preminuo. Bio je to šokantan prizor, liječnici su mogli tek konstatovati smrt.

U cijeloj ovoj tragediji je prava sreća što je vozač nekoliko sekundi prije smrti uspio biti toliko priseban da je skrenuo autobus u treću, zaustavnu traku, te ga naslonio na ogradu, gdje se zaustavio. Autobus je bio pun mladih igrača, te ne smijemo ni pomisliti što bi se dogodilo da nije stigao prikočiti.

(Dalmatinski portal)

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Share this post:

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest

error: Sadržaj zaštićen autorskim pravima. Za eventualne sporove zadužen je sud Velike Britanije