TD Media

TD PORTAL

Tačno Objektivno Pravovremeno informisanje

30. септембра 2023.

TD portal

tačno, objektivno i pravovremeno informisanje

UMRO ZLOGLASNI MALČANSKI BERBERIN Ninoslav Jovanović iznenada preminuo u zatvoru u Požarevcu

FOTO: B. JANAČKOVIĆ/RAS SRBIJA

0 0
Read Time:2 Minute, 9 Second

Ninoslav Jovanović, poznatiji kao Malčanski berberin, preminuo je juče u Kazneno-popravnom zavodu u Požarevcu.

Kako se nezvanično saznaje, Jovanović je preminuo zbog iznenadnog zatajenja rada srca.

Podsjetimo, Ninoslav Jovanović pravosnažno je osuđen na doživotnu robiju 5. januara prošle godine zbog otmice i produženog krivičnog dela silovanja, čija je žrtva bila dvanestogodišnja djevojčica.

On je 20. decembra 2019. godine sposoban da shvati značaj svojih djela i upravlja svojim postupcima, oko 7.25 sati u naselju Brzi Brod u Nišu, obmanom i prijetnjom odveo maloljetnu djevojčicu iz Suvog Dola, u namjeri da je obljubi, na taj način što je putničkim vozilom “fiat punto” sustigao oštećenu, zaustavio vozilo i pozvao je da uđe u kola. Kada mu je ona rekla da ne smije, predstavio se kao Bojan iz Niša i rekao da radi kao električar u njenoj školi.

Zatražio je da mu pokaže gdje je škola, na koji je način obmanuo i naveo je da uđe u vozilo. Kada je oštećena počela da mu objašnjava gdje je škola, kazao joj je da će joj pokazati kraći put. Kada su krenuli dalje, kazao joj je da je oteta, da je njen otac ukrao dijamant od neke babe iz Niške Banje i da ona mora da bude sa njim dok njen otac ne vrati dijamant. Zatim joj je uputio riječi prijetnje i tako je odveo do mjesta zvanog Malčanska petlja, gdje je sišao sa glavnog puta i zaustavio vozilo.

Djevojčica je pokušala da mu pobjegne tako što je potrčala prema kolima, ali je okrivljeni sustigao, udario je po glavi i odsjekao joj pramen kose, zatim je odvukao do kolibe i koristeći njen strah, prinudio je na obljubu. Do 29.12. kada je nađena, dok je djevojčica osjećala glad, umor, bila iscrpljena i plakala, govorio joj je da mora da nastavi, da ne smije da stane, da mora da hoda.

FOTO: BRANKO JANAČKOVIĆ/RAS SRBIJA
FOTO: BRANKO JANAČKOVIĆ/RAS SRBIJA

Ona je plakala i molila je da je pusti kući, jer se plašila, a on je udarao u glavu i stomak i prijetio joj da će joj ubiti roditelje, što je oštećenu plašilo jer je vjerovala da to može da se dogodi. Kada bi nailazili na ljude, da ne bi tražila pomoć, govorio joj je da su oni zli, da mogu da ih ubiju, da mora da trči. Ona se plašila mraka, zvukova koje je čula a okrivljeni joj je dodatno plašio sjekući joj kosu, skidao joj je malje, govorio joj je da će joj ubiti roditelje.

Pobjegao je 29. decembra, a djevojčica je pronađena, prenosi Telegraf.

Nakon opsežne potrage, on je uhapšen i osuđen na doživotni zatvor.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest

error: Sadržaj zaštićen autorskim pravima. Za eventualne sporove zadužen je sud Velike Britanije