TD Media

TD PORTAL

Tačno Objektivno Pravovremeno informisanje

23. јул 2024.

TD portal

Balkan može bolje

U.Ž. Milino selo podijelilo pakete pomoći ugroženim porodicama

0 0
Read Time:1 Minute, 40 Second

Povodom Vaskršnjih praznika i ove godine Udruženje žena „Milino selo“ iz Lopara i Fondacija NJ.K.V. Princeze Katarine „Lifeline“ iz Čikaga obradovali su 30 najugroženijih porodica iz ovog i okolnih sela sa prehrambeno-higijenskim paketima.

 

 

Donator i ovaj put bila je Fondacija NJ.K.V. Princeze Katarine Karađorđević pod nazivom LIFELINE sa sjedištem u Čikagu, USA. Podijeljeno je ukupno 30 paketa sa prehranom i higijenskim artiklima pojedinačne vrijednosti od 100 KM.

 

 

 

Humanitarka Zorica Dokić prilikom podjele pomoći koja je izvršena u prostorijama udruženja u Milinom selu kod Lopara na Vasrksni utorak, srdačno se zahvalila princezi Katarini Karađorđević i u ime Udruženja žena i u ime porodica koje su dobile pakete.

 

 

Dokićka za TD portal kaže da je fondacija LIFELINE NJ.K.V. princeze Katarine uvijek izlazila u susret udruženju na čijem je ona čelu. Da su se svaki put odazvali apelu za pomoć pa je tako bilo i ovaj put. „Znam da ovi paketi nisu prevelika pomoć, ali na ovu današnju krizu svaka pomoć je dobrodošla. Raspolagali smo sa iznosom od 3.000 KM pa smo uspjeli obradovati ukupno 30 porodica.“ riječi su Zorice Dokić iz Udruženja Žena „Milino selo“.

Baka, kojoj nećemo otkrivati ime, (jer je takva politika našeg portala) kaže da su stariji ljudi većinom prepušteni sami sebi te da ih još jedino ovo Udruženje žena iz Milina sela obraduje i za Božić i za Vaskrs, i da će joj dobro doći brašno, ulje, šećer , deterdžent i ostale stvari koje je dobila na poklon. Od srca se zahvaljuje srpskoj Princezi Katarini Karađorđević, koja iako je daleko u Čikagu ne zaboravlja svoj narod.

Osim pomaganja najugroženijim porodicama sa Majevice, udruženje žena „Milino selo“ ovih dana užurbano radi na humanitarnoj akciji „Kuća za čovjeka sa velikim srcem“. Na sms broj 17055 koji je aktivan i na koji ako pozovete donirate 1KM za izgradnju nove kuće čovjeku koji je donirao dio svoga tijela humanitarnoj radnici. Uskoro se očekuje početak gradnje.

Za TD portal iz Lopara Dragoslav Todorović

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Pin It on Pinterest

error: Sadržaj zaštićen autorskim pravima. Za eventualne sporove zadužen je sud Velike Britanije