TD Media

TD PORTAL

Tačno Objektivno Pravovremeno informisanje

23. јул 2024.

TD portal

Balkan može bolje

U toku prijave za učešće u projektu “Socijalizacija djece”

Socijalizacija djece

0 0
Read Time:1 Minute, 7 Second

Javni fond za dječiju zaštitu Republike Srpske realizovaće projekat “Socijalizacija djece” za 1.700 djece i 400 roditelja i stručnog pratećeg osoblja za čije je učešće konkurs raspisan 10. marta i traje 30 dana, saopšteno je iz Fonda.

 

 

 

Projekat se odnosi na djecu iz socijalno ugroženih porodica, korisnike prava iz socijalne i dječje zaštite, djecu iz višečlanih porodica, iz porodica boračke populacije, djecu sa posebnim potrebama i hroničnim zdravstvenim smetnjama, kao i posebno nadarenu djecu i talentovane sportiste.

Kao i prethodnih godina, projekat će se realizovati na crnogorskoj obali u Omladinskom hostelu “Užice” u Bečićima od 1. juna do 24. septembra u 13 smjena.

Iz Fonda ističu da je najveća vrijednost ovog projekta različitost i raznovrsnost i u službi je ostvarenja ciljeva kao što su razvijanje empatije, podrška vršnjačkom druženju, te socijalizacija djece u svakom smislu.

Fond je pozvao zainteresovane roditelje koji ispunjavaju uslove propisane konkursom da prijave djecu u poslovnicama Fonda za dječiju zaštitu.

Poziv je upućen i za zainteresovane prosvjetne radnike, pedagoge, psihologe, socijalne radnike i druge profesije da konkurišu za članove stručnog i pratećeg osoblja i pridruže se timu koji godinama uspješno realizuje projekat “Socijalizacija djece”.

Prijavni obrasci dostupni su u filijalama i poslovnicama Fonda, kao i na internet stranici Fonda http://www.jfdz.org.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Pin It on Pinterest

error: Sadržaj zaštićen autorskim pravima. Za eventualne sporove zadužen je sud Velike Britanije