TD Media

TD PORTAL

Tačno Objektivno Pravovremeno informisanje

28. септембра 2023.

TD portal

tačno, objektivno i pravovremeno informisanje

Izmislili tešku bolest, pa od prikupljene pomoći kupili Golf VII

0 0
Read Time:54 Second

U Hrvatskoj je podignuta optužnica protiv Roberta Matalina (37) i njegove djevojke Doris Gregorine (22) koja ih tereti da su lažima o Robertovoj bolesti od ljudi izvukli velik novac.

Riječ je o poznatom slučaju iz 2018. godine u kojem je Doris pokrenula humanitarnu akciju prikupljanja pomoći za Roberta. Dvojac je izmislio da Robert boluje od leukemije i da mu treba 770.000 kuna za presađivanje koštane srži

Na tu priču nasjele su stotine ljudi, preduzeća i ustanova. Novac je uplatio i poznati fudbaler Vedran Ćorluka, ukupno 35.000 kuna, Zlatko Dalić se pridružio s 3.000 kuna, a bili su tu i Marko Grubnić te druge poznate osobe i preduzetnici. Istraga je pokazala kako su ukupno prikupili oko 31.000 evra te tim novcem kupili novi automobil – VW Golf sedmicu, piše Danica. Potvrdio je to odbornik u njihovoj Opštini Dubravica, mjestu na samoj hrvatsko-mađarskoj granici. On ih je na benzinskoj zatekao s tim automobilom. Robert i Doris tokom istrage su se branili šutnjom. Dokaže li im se krivica, sav novac moraće vratiti donatorima kojih ima gotovo hiljadu.

Izvor Index

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest

error: Sadržaj zaštićen autorskim pravima. Za eventualne sporove zadužen je sud Velike Britanije