TD Media

TD PORTAL

Tačno Objektivno Pravovremeno informisanje

16. јул 2024.

TD portal

Balkan može bolje

Tipičan primjer gdje su svi zakazali!

0 0
Read Time:1 Minute, 20 Second

Dva glavna parkinga u Ugljeviku, kod Doma zdravlja i kod opštine su tipičan primjer divljeg zapada. „Konja ću svezati gdje mi se prohtje jer mi se može.“

Kolumna TD portal
A može im se jer niko ne radi ono što mu je obaveza! Prvo, vozači parkiraju se po sredini iako je isto zabranjeno. Ili se parkiraju na rezervisana mjesta, velikim slovom „R“. Mrsko je vozačima parkirati se 100 metara dalje jer „gdje da ti idem pješke 100 metara, nisam ja pješak.“ Rijetka su auta koja na taj način nisu zakačena od drugog auta. Počinilac uvijek pobjegne jer nema video nadzora. Zakazala je i saobraćajna policija. Može kazniti, ali to rijetko čine. Opravdanje im je da je to opštinski parking. Ako je parking opštinski koje opravdanje onda ima komunalna policija što ne kažnjava?
Na prošloj sjednici skupštine jedan od odbornika pomenu taj problem i ponudi rješenja. Ponuda je prošla u fazonu „O čemu ovaj priča“?
Navikli smo da se žalimo na očigledne propuste države, republike, opštinske vlasti, a evo i sami nismo ništa bolji. Činimo očigledne prekršaje uz misao da smo se parkirali na kratko samo dok odemo u market, kafanu ili opštinu … ne misleći na to da ta sredina parkinga nije ostavljena slučajno prazna! To je požarni put. To je jedini i najbrži pristup vatrogasnom vozilu ili vozilu hitne pomoći ka zgradi opštine, zgradi banke, pošte, mupa… Najbrži put da stignu na vrijeme i možda, nekome život spasu.
Time činimo i krivično djelo, možemo biti krivi za ogromne posljedice. Mislite o tome sledeći put. Ugljevik ima veliki višak parking mjesta, prošetajte koji metar, zdravije je.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Pin It on Pinterest

error: Sadržaj zaštićen autorskim pravima. Za eventualne sporove zadužen je sud Velike Britanije