TD Media

TD PORTAL

Tačno Objektivno Pravovremeno informisanje

28. септембра 2023.

TD portal

tačno, objektivno i pravovremeno informisanje

Ugljevički konopaši osnovali sportsko udruženje – RUDAR TAG ugledao svjetlost dana

0 0
Read Time:1 Minute, 16 Second

TD portal se trudi da objavljuje što više pozitivnih priča, nauštrb čitanosti, jer htjeli mi to priznati ili ne, većina voli crnjake. Pozitivne i stvarne priče koje inspirišu, motivišu i potiču društvo na bolje sutra. Priče koje vraćaju nadu kako može biti dobro i kako može bolje svima. U vremenima kada  svakodnevno čitamo redove crne hronike, ružne političke priče, podmetanja, zametanja … tračak je svjetla na kraju tunela je pozitivna priča koja nam dolazi iz podmajevičkog gradića Ugljevika. Tamo je večeras osnovano Sportsko udruženje viteških igara, prije svega takmičara u sportskoj disciplini nadvlačenje konopca. Ovo je prvo takvo udruženje u Republici Srpskoj pa i BiH.

Večeras sa početkom u 18h u ugljevičkom hotelu Atlas održana je konstituirajuća sjednica skupštine sportskog udruženja „Rudar-tag“ Ugljevik. Ovo udruženje trenutno okuplja radnike Rudnika i Termoelektrane koji se takmiče u disciplini nadvlačenje konopca. A u planu su okupiti i ljubitelje mnogih drugih viteških igara sa našeg područja.

Trenutno su nezvanični šampioni Srbije, Republike Srpske i Bosne i Hercegovine. Cilj im je osnovati ligu pa će pokušati ostvariti saradnju i sa konopašima iz Nevesinja i Gacka, i osnovati ligu konopaša Republike Srpske a zatim da se takmiče zajedno sa konopašima iz Srbije.

Ono što ih je ponukalo da osnuju sportsko udruženje viteških igara su pozivi na takmičenje koji stižu iz niza evropskih država ali bez udruženja ili sportskog kluba nisu mogli učestvovati. Za predsjednika udruženja jednoglasno izabran je Velimir Velo Đorđević koji je dao izjavu za naš portal:

Dado Todorović

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest

error: Sadržaj zaštićen autorskim pravima. Za eventualne sporove zadužen je sud Velike Britanije