TD Media

TD PORTAL

Tačno Objektivno Pravovremeno informisanje

30. септембра 2023.

TD portal

tačno, objektivno i pravovremeno informisanje

Srpsku djecu koja se rađaju bolesna Žolijeve ne drže za ruku

0 0
Read Time:1 Minute, 20 Second

Portparol Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova izjavila je da je gore od bombardovanja Srbije 1999. godine osiromašenim uranijumom bilo to što je zemlja nakon toga bila kontaminirana mnogo godina, ali i naglasila da nikakve Anđeline Žoli ne lete u Beograd i ne drže za ruku srpsku djecu koja se rađaju bolesna, jer su im roditelji bili otrovani.

 

Ona je za ATV ukazala da je jedna od posljedica NATO bomardovanja što se djeca rađaju bolesna, te da je kontaminirana hrana i zemlja koja daje prinos.

– I nema nikakvih vapaja javnosti, javnih pobuna pravnih organizacija, koji bi davali grantove od strane EU za rješavanje ovih ili onih problema, kako isplaćivati ljudima odštetu, kako liječiti ljude i tako dalje. Nikakve Anđeline Žoli ne lete u Beograd i ne drže za ruku djecu koja se rađaju bolesna jer su im roditelji bili otrovani. To nije zanimljivo, toga nema – navela je Zaharova.

Zaharova je istakla da nisu nastradali samo Srbi, već i vojnici NATO-a, većinom Italijani, koji već dugo godina ne mogu da dobiju odštetu.

– Niko im ništa nije govorio, a zatim su se razboljeli od onkoloških bolesti – rekla je Zaharova.

Ona je naglasila da “nema ni Hirošime i Nagasakija”, jer, prema njenim riječima, ako se ode u Japan teško da će se naći Japanac koji će reći da su ih bombardovali Amerikanci, već je vjerovatnije da će izjaviti da ih je nuklearnim oružjem gađao Sovjetski Savez.

– Iskreno, ne mogu reći, da to što je bilo u Iraku da je to bolje, lakše, prostije od onoga što je bilo u Beogradu ili gore, teže i užasnije – navela je Zaharova.

Srna

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest

error: Sadržaj zaštićen autorskim pravima. Za eventualne sporove zadužen je sud Velike Britanije