TD Media

TD PORTAL

Tačno Objektivno Pravovremeno informisanje

23. јул 2024.

TD portal

Balkan može bolje

“Sistemiks PAB”: M:tel najbolja mobilna mreža u BiH

0 0
Read Time:1 Minute, 24 Second

Kompaniji m:tel uručen je zvanični sertifikat za najbolju mobilnu mrežu u BiH po mjerenjima kompanije “Sistemiks PAB” iz Poljske. Jedna od najprestižnijih svjetskih firmi koja utvrđuje kvalitet mobilnih mreža, analizom svih operatora u BiH, utvrdila je da m:tel ima zvanično najbolju mrežu.

 

Kompanija “Sistemiks PAB” iz Poljske, jedna od najprestižnijih svjetskih firmi koja utvrđuje kvalitet mobilnih mreža, potvrdila je da je M:tel najbolja mobilna mreža u BiH. To potvrđuje ovogodišnje istraživanje.

„Mi smo u svom mjerenju koristili industrijske standarde i preporuke međunarodnih institucija kada je u pitanju kvalitet mobilnih mreža i mobilnih operatera. Od ukupnih hiljadu poena na toj skali, M:tel je osvojio 797 poena, dok su druga dva operatera osvojila 674 i 735 poena“  kazao je Jan Kondej, direktor tehnike kompanije „Systemics PAB“.

Iz kompanije M:tel ne kriju da su ponosni što su dobili zvanični sertifikat da su u svim oblastima najbolji operater. Ovu titulu su kako iz kompanije “Sistemiks PAB” kažu dobili zbog kvaliteta usluga govornog poziva, jer je m:tel jedini operater koji koristi širokopojasni prenos glasa, što značajno utiče na čitljivost i prepoznavanje govornika.

„Ovo su međunarodni pokazatelji koji kažu da gdje god bi bilo sprovedeno ovo mjerenje M:tel bi bio najbolji. Nama je to jako značajno, s obzirom da konkurencija nije slaba. Mi smo u takmičenju donijeli dobro građanima, jer je kvalitet mreže u gradu i ruralnim sredinama, kao i na putnim pravcima jednako dobar“, naglasila je Jelena Trivan, generalni direktor kompanije „M:tel.

Iz M:tela poručuju da su titulu zaslužili predanim radom, dugoročnim i kvalitetnim planiranjem i izgradnjom, konstantnim i ravnomjernim ulaganjima na cijeloj teritoriji BiH, kao i sprovođenjem kontinuiranog procesa optimizacije mreže

Izvor: BN Foto: BN

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Pin It on Pinterest

error: Sadržaj zaštićen autorskim pravima. Za eventualne sporove zadužen je sud Velike Britanije