TD Media

TD PORTAL

Tačno Objektivno Pravovremeno informisanje

17. април 2024.

TD portal

Balkan može bolje

ПОЛИЦИЈА МОЖЕ СПРИЈЕЧИТИ ХАОС У СРПСКОЈ!

0 0
Read Time:2 Minute, 51 Second

„Ко је Зоран Калинић, којем су отишли гласови за Јелену Тривић“ – Преносимо занимљиво запажање једног човјека који је из свог угла пратио сва дешавања уочи, на дан и након избора у БиХ. Он не даје закључке, него вама оставља простор да сами донесете закључке на основу његових запажања. Слично као што ради наш колега Рацо М. путем свог блог-портала …

Пише: Доктор Драган Ђокановић

Поштовање, драга браћо и сестре!
Све што се десило током претходна два дана, а везано за изоборе одржане 02. 10. 2022, упућује на то да је неко написао сценарио по којем би у Републици Српској требало да дође до хаотичне ситуације.
Зашто тако мислим?
Нека свако од вас појединачно проанализира сљедеће. Замислите да сте били предсједнички кандидат на изборима и након избора сазнајете како се гласало за вас. У мјесту рођења ваше мајке добијете нула гласова, у мјесту рођења вашег супруга или супруге такође добијете нула гласова. Врло брзо вас обавијесте да сте у тим мјестима ипак добили гласове, али су ти гласови уписани неком другом кандидату. Још брже сазнајете и да се, у стотинама километра удаљеном мјесту, десило исто. Вама опет уписана нула, а ваши гласови приписани неком другом. Међутим, тај други није различит од мјеста до мјеста, већ је тај други увијек неки Јово Јовић. Пошто нисте учествовали у креирању свега тога (а ви знате јесте ли или нисте) – постаћете радознали и пожељети да сазнате истину о свему. И коме су приписани ваши гласови и зашто је то урађено?
У конкретном случају о којем данас желим да пишем, у случају Јелене Тривић, гласови које је добила ова кандидаткиња за предсједника Српске, у мјесту рођења њене мајке и мјесту рођења (мислим) супруга, уписани су Зорану Калинићу. Значи, на препуној листи предсједничких кандидата, гласови Јелене Тривић уписани су баш истом кандидату. Не њеном главном противкандидату Милораду Додику, већ кандидату Зорану Калинићу! Ствар преинтересантна за медије! за БНТВ, нарочито!
Невјероватно да један од два главна фаворита за избор предсједника Републике Српске, у мјестима у којима и лично познаје много становника и у којима живе њени рођаци, не добије ниједан глас. Значи, неко је нешто намјештао!
Не знам ко је Зоран Калинић, кандидат за предсједника Српске коме су приписивани гласови Јелене Тривић, нити сам прије ове објаве желио уопште да се интересујем ко је тај господин. Али, с обзиром да се ја разумијем у процес избора, већ ми постаје сумњиво. Како може да постоји политичар у Српској, и то кандидат за предсједника републике, да ја не знам ко је он, а да је та особа (без обзира на политичку анонимност) успјела да скупи потребне потписе и уплати таксу од 18 хиљада конвертибилних марака.
Дакле, политички непозната особа, успјела је да скупи тражене потписе, да уплати приличну суму новца за учешће на изборима, па је још у стању и да утиче на пребројавање гласова…
Већ је све сумњиво!
А онда стиже нова информација. Из неколико стотина километара удаљеног Горажда (српски дио), поновно Јелени Тривић уписана нула, а гласови приписани Зорану Калинићу!
Апсолутно сумњива ситуација!
Толико је сумњива да захтијева брзо реаговање полиције Републике Српске!!!
И то одмах, из ових стопа!!!
Не ЦИК-а БиХ, већ полиција Републике Српске!!!
Одмах испитати Јелену Тривић и још неколико појединаца из њеног изборног штаба, испитати кандидата Зорана Калинића и испитати особе које су биле задужене за пребројавање и уписивање гласова у наведена три мјеста!
Они знају истину!
А истина ће спријечити хаос у Републици Српској.
(Доктор Драган Ђокановић, 05. 10. 2022)
Happy
Happy
100 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Pin It on Pinterest

error: Sadržaj zaštićen autorskim pravima. Za eventualne sporove zadužen je sud Velike Britanije