TD Media

TD PORTAL

Tačno Objektivno Pravovremeno informisanje

28. септембра 2023.

TD portal

tačno, objektivno i pravovremeno informisanje

„Otac ne progovara, na svoje oči je ostao bez sina“ Zanijemelo cijelo selo zbog tragične sudbine dječaka koga je priklještila prikolica

0 0
Read Time:1 Minute, 42 Second

Dječak Željko P. (13) poginuo je u u selu Kućani kod Nove Varoši dok je sa ocem Paunom skupljao drva za ogrjev, kad se prevrnuo traktor na kom su bili. Stravična tragedija dogodila se u srijedu po podne, kad je dječak otišao sa ocem u obližnju šumu.

"Otac ne progovara, na svoje oči je ostao bez sina" Zanijemelo cijelo selo zbog tragične sudbine dječaka koga je priklještila prikolica
FOTO: LOKALNE NOVINE OBRENOVAC / SCREENSHOT

Paun je tog dana završio posao i rekao da sa Željkom ide u drva, kako bi sakupili što više za ogrijev. Kad su završavali posao, otac je sjeo za upravljač traktora, a sin na prikolicu. Međutim, pod nerazjašnjenim okolnostima, traktor se prevrnuo kad su se našli na strmini – kaže izvor.

– Dijete nije uspjelo da iskoči s prikolice, palo je, a ona je pala preko njega, priklještila ga i ubila na mjestu – dodaje izvor.

 

Kako objašnjava sagovornik, otac je pokušavao da oslobodi sina, kukao i dozivao u pomoć.

– Ljekari su mogli samo da konstatuju smrt nesrećnog djeteta – navodi izvor. Mještani Jasenova, u kom je mali Željko živio sa ocem i bratom, nijemi su od bola.

– Njegovog oca je supruga prije nekoliko godina ostavila i preudala se negdje na moru, pa je on ostao sa dvojicom malih sinova. Sve je radio da im obezbjedi normalno djetinjstvo, nije se libio najtežih poslova, radio je u pilani. Teško mu je palo to što sinovi odrastaju bez majke, pa je gledao da im ništa ne nedostaje – kažu mještani.Oni dodaju da je dječak i ranije pomagao ocu.

– Paun je i ranije išao s djecom u šumu, znate kako je to, ovdje, svi pomažu koliko mogu. Kakva tragedija ih je zadesila, ne znam da li ima šta gore od ovoga da snađe roditelja – pričaju.

Rođaci nesrećnog djeteta kažu da je otac gotovo zanijemio od nesreće.

– Svi su u njegovoj kući još od srijede uveče. Jadan čovjek, ne progovara, na svoje oči je ostao bez sina. Ne znamo kako će preživjeti ovo – priča rođak.

Rođak dodaje da je nesrećni dječak trebao da pođe u osmi razred, piše Kurir.

– Željko je bio dobro dete, vrijedno. Na jesen je trebalo da krene u osmi razred.

Srpska info

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest

error: Sadržaj zaštićen autorskim pravima. Za eventualne sporove zadužen je sud Velike Britanije