TD Media

TD PORTAL

Tačno Objektivno Pravovremeno informisanje

22. септембра 2023.

TD portal

tačno, objektivno i pravovremeno informisanje

Ostavke bando: 50.000 građana za proteste protiv vlasti u BiH

0 0
Read Time:1 Minute, 35 Second

Plate veće 500 KM: Ko je glasao za, a ko protiv prijedloga budžeta institucija?

TRENUTAK ISTINE!!! KOLIKO NAS JE ODLUČNIH I SPREMNIH DA IZAĐEMO NA ULICE??? U objavi ispod napišite grad u kojem živite, lajkujte i OBAVEZNO PODIJELITE… DA VIDIMO O KOJEM BROJU SPREMNIH SE RADI.

Za sedmodnevno kupanje u Neumu potrebno raditi dva mjeseca

 

Na društvenoj mreži Facebook kreirana je stranica koja poziva građane na masovne proteste širom Bosne i Hercegovine. Pod hastagom #ostavkebando FB stranica pod nazivom “50.000 građana za proteste protiv vlasti u BiH” do sada je prikupila blizu 4.500 članova dok je istu zapratilo 5693 osoba.

 

Ovakvi vandalski ispadi iz 2014. se ovaj put ne smiju ponoviti ni u snu. Ko planira bilo šta slično uraditi, nije dobrodošao i nije borac za naša prava i dostojan život.

Osnivači stranice su postavili pred vlasti u BiH i određene zahtjeve uz rok od sedam dana. Ukoliko ne dođe do ispunjenja zahtjeva navode kako slijede “ozbiljnije stvari”.

 

“Ono što želimo napomenuti još jednom i podvući, NISMO ČLANOVI NITI JEDNE STRANKE, ORGANIZACIJE NITI NAS BILO KO FINANSIRA. Oglasne kampanje koje imamo na facebooku finansiramo iz vlastitih džepova. Nisu nam potrebne nikakve donacije, novac građana i slično. Jedino što nam je potrebno je dijeljenje naših objava, vaši lajkovi i podrška. Par stotina ne može ništa promijeniti dok nekoliko hiljada ljudi može itekako. Zbog toga DIJELITE NAŠE OBJAVE, pozivajte i druge da nam se pridruže i idemo zajedno do cilja i poraza ove nakaradne politike.  S poštovanjem. – navodi se u jednoj od objava. Također, u jednom od postova objavljena je i jedna od poruka koja im je pristigla u inbox o pratiteljske kojoj je jedan sin odselio u Njemačku dok kako kaže strepi da će joj i drugi sin krenuti bratovim stopama nakon završene škole.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest

error: Sadržaj zaštićen autorskim pravima. Za eventualne sporove zadužen je sud Velike Britanije