TD Media

TD PORTAL

Tačno Objektivno Pravovremeno informisanje

24. септембра 2023.

TD portal

tačno, objektivno i pravovremeno informisanje

Olujno nevrijeme juče u poslijepodnevnim časovima sručilo se na Šepak i okolna mjesta, padao led veličine jajeta (FOTO+VIDEO)

0 0
Read Time:54 Second

Na području BiH i dalje je na snazi narandžasti meteoalarm zbog visoke dnevne temperature vazduha i vrijednosti UV indeksa, ali i potencijalnog olujnog nevremena.

 

Nažalost ogromne količine leda sručile su se na sjeverni dio teritorija grada Zvornik i najviše pogodile Šepak. Ranije u toku dana olujno nevrijeme je zahvatilo Srebrenicu i takođe donijelo ogromne količine leda.

Prema riječima naših čitalaca, padao je led i veličine kokošijeg jajeta i ogromne su štete na poljoprivrednim usijevima i voću.

Direktor zvorničke Civilne zaštite Rajko Jurošević potvrdio je da se najveća količina leda sručila na Šepak, a u nešto manjem i kraćem intenzitetu nevrijeme je zahvatilo Roćević, Pilicu, Lokanj, Jasenicu, Trnovicu i Roćević dok se čeka izvještaj iz Kozluka.

Procijena šteta nastalih zbog olujnog nevremena biće poznate u toku današnjeg  dana, rekao je Jurošević za portal Zvornički ba.

Stanovništvo je od hidrometeoroloških zavoda upozoreno da preuzme mjere opreza i da bude spremno na situacije koje donosi nevrijeme.

Fotografije i videozapis nastali su na relaciji Kozluk – Roćević.

 

zvornički

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest

error: Sadržaj zaštićen autorskim pravima. Za eventualne sporove zadužen je sud Velike Britanije