TD Media

TD PORTAL

Tačno Objektivno Pravovremeno informisanje

22. септембра 2023.

TD portal

tačno, objektivno i pravovremeno informisanje

O izmjeni Zakona o platama zaposlenih u javnim službama

0 0
Read Time:1 Minute, 18 Second

Vlada Republike Srpske razmatraće danas Prijedlog zakona o izmjeni Zakona o platama zaposlenih u javnim službama Republike Srpske po hitnom postupku, te Prijedlog zakona o podršci nezaposlenom roditelju četvoro i više djece u Republici Srpskoj.

O izmjeni Zakona o platama zaposlenih u javnim službama

 

Biće razmatrani i Prijedlog zakona o izmjeni Zakona o platama zaposlenih u oblasti kulture Republike Srpske po hitnom postupku, Prjedlog zakona o izmjenama Zakona o platama zaposlenih u osnovnim i srednjim školama i đačkim domovima u Republici Srpskoj, najavljeno je iz Biroa Vlade Republike Srpske za odnose sa javnošću.

Ministri će razmatrati i Prijedlog zakona o izmjenama Zakona o platama zaposlenih lica u javnim ustanovama u oblasti zdravstva Republike Srpske po hitnom postupku, te Prijedlog zakona o izmjenama Zakona o platama zaposlenih u oblasti visokog obrazovanja i studentskog standarda Republike Srpske.

Na dnevnom redu sjednice Vlade su i Informacija o realizaciji programa razvoja sporta Republike Srpske za 2021. godinu, sa prijedlogom zaključka, Informacija o stanju u oblasti slobodnih zona u Republici Srpskoj, sa pijedlogom zaključka, Informacija o stranim direktnim investicijama i programu postinvesticione podrške u Republici Srpskoj, sa prijedlogom zaključka.

Vlada će razmatrati i Informaciju o stanju u Registru podsticaja Republike Srpske, sa prijedlogom zaključka, Informaciju o zaključcima Komisije za evropske integracije u procesu izrade programa integrisanja BiH u EU, sa prijedlogom zaključka, te Informaciju o aktivnostima na obezbjeđenju uslova za početak zimske turističke sezone 2022-2023. godine na Jahorini, sa prijedlogom zaključka.

Početak sjednice Vlade zakazan je za 9.00 časova. Nakon završetka sjednice Vlade biće objavljeno saopštenje za javnost.

Fotografije i kadrovi sa sjednice, medijima će biti dostavljeni posredstvom “vitransfer” linka.

SRNA
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest

error: Sadržaj zaštićen autorskim pravima. Za eventualne sporove zadužen je sud Velike Britanije