TD Media

TD PORTAL

Tačno Objektivno Pravovremeno informisanje

23. јул 2024.

TD portal

Balkan može bolje

“O BUDUĆIM PROJEKTIMA” Načelnik Ugljevika Perić sa potpredsjednikom Republike Srpske Durakovićem

0 0
Read Time:58 Second

Potpredsjednik Republike Srpske Ćamil Duraković posjetio je u srijedu opštinu Ugljevik i razgovarao sa načelnikom ove opštine Vasilijem Perićem o saradnji na daljim infrastrukturnim projektima lokalne i republičke vlasti.

Duraković je najavio podršku projektima u ovoj podmajevičkoj opštini i pohvalio rad rukovodstva ove  lokalne zajednice.

-Zajedno sa kabinetom predsjednika Republike Srpske institiraćemo kod novoizabranih ministara u Vladi Republike Srpske na razvojim projektima kada je riječ o infrastrukturi, a prevashodno putnoj infrastrukturi i razvoju turizma. Jedan od ciljeva jeste da se zajedno sa Vladom Federacije BiH radi na uspostavljanju međuentitetskog fonda-rekao je Duraković.

Načelnik Ugljevika Vasilije Perić istakao je da je razgovarano o važnim temama koji se tiču poboljšanja života građana ove opštine.

-U Ugljeviku je u prethodnom periodu dosta urađeno kada je riječ o infrastrukturi, lokalnim putevima, vododosnabdijevanju, podsticajima privredi i poljoprivredi, pitanju stambenog rješavanja kao i svih onih projekta koji su poboljšali kvalitet života svih građana -rekao je Perić.

On je dodao da je potrebno da se radi na daljoj modernizaciji sistema za odsumporavanje Termoelektrane “Ugljevik” kako bi još bolje funkcionisao u budućem periodu.

Duraković je posjetio firmu “Euro bau”, stolariju “Valjevac” kao i poljoprivrednika i farmera Fikreta Mehmedbegovića iz Srednje Trnove.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Pin It on Pinterest

error: Sadržaj zaštićen autorskim pravima. Za eventualne sporove zadužen je sud Velike Britanije