TD Media

TD PORTAL

Tačno Objektivno Pravovremeno informisanje

30. септембра 2023.

TD portal

tačno, objektivno i pravovremeno informisanje

Непознати људи узнемирили родитеље у Дервенти: Дјецу мамили у возило слаткишима?

0 0
Read Time:2 Minute, 4 Second

ДЕРВЕНТА – Родитељи ђака из Дервенте узнемирени су и преплашени јер се у том граду посљедњих дана појавило троје непознатих људи у аутомобилу београдских таблица који, како тврди једна забринута мајка, слаткишима покушавају да намаме дјецу у возило.

Милијана Латиновић
 Непознати људи узнемирили родитеље у Дервенти: Дјецу мамили у возило слаткишима?
 

Дервенћанка, која из страха за своје дијете није жељела да јој наводимо име, обавијестила је родитеље дјеце која с њеним сином иду у разред и учитељицу да припазе на дјецу због непознатих људи у граду.

– Ишли су за дјечаком жена и два човјека у “пунту” београдских таблица, звали су га да уђе у ауто да му дају бомбоне. Сва срећа, побјегао им је. Одмах сам обавијестила полицију да буду упућени јер сам чула да је дан раније ауто био код школе за вријеме одмора и та жена је у школском дворишту призивала дјецу – написала је забринута мајка у вибер групи како би упозорила остале родитеље на потенцијалну опасност.

С обзиром на то да је дјечак ученик четвртог разреда Основне школе “Никола Тесла”, о свему је информисан и директор школе Љубиша Ђурић који је “Гласу” казао да су га о овоме обавијестили учитељи.

– Колико сам упознат, полиција се бави истрагом и ради свој посао. С обзиром на то да смо ми сада на локацији средње Стручне и техничке школе, те у згради Гимназије, много је дјеце на једном мјесту и полицијска патрола је свакако ту – казао је Ђурић.

У Полицијској управи Добој навели су да је Полицијској станици у Дервенти 14. октобра у 20.30 часова пријављено да се у улици Краља Петра Првог у том граду поред групе дјеце зауставио путнички аутомобил марке “фијат пунто” регистарских ознака Србије, те да је женска особа из аута дјеци нудила слаткише.

– Одмах по пријави су поступили полицијски службеници Полицијске станице Дервента који су пронашли путнички аутомобил марке “фијат пунто” регистарских ознака из Србије, након чега су пронашли и возача, лице иницијала Д. В. из Републике Србије, и његову супругу, лице иницијала Н. В., који су изјавили да у Дервенти бораве из разлога што је супруга из Дервенте. Они су изјавили да су се зауставили поред једног дјечака како би га питали гдје се налази улица Краља Петра Првог како би пронашли стан који су изнајмили. Наведена лица су негирала да су дјеци нудила слаткише – навели су за “Глас Српске” у Полицијској управи Добој.

Истакли су и да је за наведена лица извршена провјера у евиденцији потрага, гдје је утврђено да та лица нико не потражује.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest

error: Sadržaj zaštićen autorskim pravima. Za eventualne sporove zadužen je sud Velike Britanije