TD Media

TD PORTAL

Tačno Objektivno Pravovremeno informisanje

18. април 2024.

TD portal

Balkan može bolje

NAGRADNA IGRA PRATI , LAJKUJ I OZNAČI – obraduj sebe i svoje društvo

0 0
Read Time:5 Minute, 21 Second
Lajkuj i zaprati stranicu https://www.facebook.com/tdportal.info i u komentaru označi 3 osobe koje ćeš obradovati besplatnom ulaznicom za Koncert Đanija. Nagradna igra traje od 08.08 do 11.08 2022 god. Dijelimo 2x po 4 ulaznice. Dobitnici će biti izvučeni putem random.org aplikacije. Koncert će se održati u petak od 21h na bazenima u Ugljeviku. *Pravila učešća su objavljena na našoj stranici.
PRAVILA NAGRADNOG KONKURSA
TD PORTAL
NO DJANI NO PARTY
Članak 1
ORGANIZATOR
Nagradni konkurs priređuje i organizuje: TD portal, Ugljevik, Njegoševa bb, u daljnjem tekstu: Organizator.
Članak 2
TRAJANJE, SVRHA I MJESTA PROVOĐENJA NAGRADNOG NATJEČAJA
Nagradni konkurs provodi se u svrhu promocije Organizatora. Nagradni konkurs će početi 08. 08 2022, a odnosi se na cijelo područje Semberije i Majevice. Sponzor nagrade je Organizator.
Članak 3
PODRUČJE PROMOCIJE
Promotivni materijali će biti dostupni na Facebook stranici organizatora te Instagram profilu.
Članak 4
NAGRADA KOJI UTVRĐUJE ORGANIZATOR
Nagradni konkurs ima 8 nagrada, a dodjeljuju se po završetku trajanja nagradnog konkursa.
Nagrada je ulaznica Organizatora za 4 osobe:
DETALJI NAGRADE
Nagrada se ne može zamijeniti za novac ili drugu uslugu.
Članak 5
PRAVO SUDJELOVANJA
Pravo sudjelovanja u nagradnom konkursu imaju sve fizičke osobe s adresom prebivališta u regiji Semberije i Majevice te su registrovane na društvenoj mreži Facebook www.facebook.com osim članova Organizatora kao i članova njihovih užih porodica (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća).
Članak 6
KAKO SUDJELOVATI U NAGRADNOM KONKURSU
Za pravo sudjelovanja u konkursu potrebno je otići na Facebook stranicu Organizatora https://www.facebook.com/tdportal.info i napraviti sljedeće:
OPIS AKTIVNOSTI KOJE SUDIONICI TREBAJU NAPRAVITI
Uslovi su da učesnici zaprate lajkuju stranicu i označe u kometaru 3 osobe.
U obzir će doći svi učesnici do 11.08.2022.
Članak 7
DISKVALIFIKACIJA
Organizator zadržava pravo u bilo kojem trenutku diskvalifikovati učesnike u sljedećim slučajevima:
• Učesnike za koje se sumnja da nisu ispunili sve korake kvalifikacija za konkurs;
• Učesnike koji se koriste lažnim profilima;
•Učesnike koji postavljaju odgovore neprimjerenog sadržaja
Članak 8
ODABIR DOBITNIKA
Dobitnici se izvlače ili nasumičnim odabirom brojeva putem trećeg sistema za nasumični odabir brojeva, kao što je random.org. (Ovakva vrsta sistema sama izbacuje nasumični broj na kojeg korisnik nema nikakav uticaj.) Ili uz Žiri sastavljen od 3 člana , ili po principu najbržeg tačnog odgovora na postavljeno pitanje.
Članak 9
KAKO PREUZETI NAGRADU
Dobitnik nagrade bit će obaviješten na službenoj Facebook stranici, te će daljnja komunikacija biti nastavljena elektronskom poštom ili putem Facebook messengera. Obaveza dobitnika je da Organizatoru potvrdi svoj identitet vlastitom ličnom kartom. U slučaju nejavljanja dobitnika u roku 1 dana od obavijesti o osvajanju nagrade, smatra se da dobitnik ne želi preuzeti nagradu, odnosno da je se odriče, te ju Organizator ima pravo zadržati i koristiti u budućim nagradnim natječajima.
Članak 10
SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU
Učesnici koji sudjeluju u nagradnom natječaju ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drugačiije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane Organizatora. Sudjelovanjem u nagradnom konkursu, učesnici prihvaćaju i potvrđuju da su upoznati s pravima i obavezama iz ovih Pravila.
Članak 11
PUBLICITET
Učestvovanjem u ovom nagradnom konkursu, učesnici su suglasni da se, ako postanu dobitnici nagrade, njihovo ime i slika mogu se od strane Organizatora objaviti i koristiti u štampanom materijalu bez naknade.
Članak 12
OBJAVA DOBITNIKA
Ime dobitnika nagrade bit će objavljeno 11 avgusta u 20.00 na službenoj facebook stranici Organizatora
Članak 13
MALOLJETNI UČESNICI U NAGRADNOJ IGRI
Maloljetnici imaju pravo učestvovati u nagradnom konkursu u skladu sa zakonom. Ukoliko je dobitnik nagrade maloljetna osoba, Organizator će uručiti nagradu osobi koja je temeljem zakona ili odluke državnog tijela dužna starati o njoj, a nakon uvida u isprave koje dokazuju roditeljski odnosno starateljski odnos.
Članak 14
POREZI
Dobitnik ne snosi nikakve poreze, obaveze niti naknade direktno povezane s nagradom.
ČLANAK 15
POGREŠKE I NEREGULARNE PRIJAVE
Pogrešne ili nepotpuno ispunjene prijave za sudjelovanje u nagradnom konkursu nevažeće su i ne daju pravo ni na kakvu nagradu, smatra se da sudionik nije poštovao Pravila nagradnog konkursa, a Organizator ima pravo u bilo kojem trenutku zabraniti učestvovanje u nagradnom konkursu tom učesniku.
Članak 16
U SLUČAJU SPORA
U slučaju spora između Organizatora i učesnika nagradnog konkursa nadležan je Osnovni sud u Bijeljini.
Članak 17
MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG KONKURSA
Nagradni konkurs može se prekinuti samo u slučaju nastupa okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Učesnici će o prekidu nagradne igre biti obaviješteni putem službene Facebook stranice Organizatora.
Članak 18
IZMJENE PRAVILA NATJEČAJA
Organizator zadržava pravo promijeniti pravila natječaja, a o tome će svi učesnici biti pravovremeno obaviješteni.
Članak 19
NAPOMENA
Ovaj Nagradni konkurs nije ni na koji način povezan s Facebookom, Facebook ga ne reklamira niti sponzoriše. Vaše podatke koje dajete isključivo za potrebe potpune funkcionalnosti ovog konkursa, dajete mediju TD PORTAL , a ne Facebooku. Napominjemo, Facebook je javni prostor i objava bilo kojeg sadržaja (uključujući i fotografije) može predstavljati zadiranje u privatnost kako samih učesnika konkursa tako i trećih osoba. Ukoliko učesnici konkursa objave kakav sadržaj/fotografije na našoj Web i Facebook stranici smatrat ćemo da su ga objavili svojevoljno te TD PORTAL ne snosi odgovornost za sadržaj istih, kao niti za zloupotrebu korištenjem takvog sadržaja od bilo kojih trećih osoba. Takođe, smatrat ćemo ako su učesnici objavili bilo kakav sadržaj na našoj Web i Facebook stranici (uključujući fotografije, poruke, komentare, bilo koje osobne podatke i sl.) da imaju sva potrebna ovlaštenja za objavu takvog sadržaja. Takvom objavom učesnici konursa daju Organizatoru dopuštenje za korištenje cjelokupnog objavljenog sadržaja u marketinške i bilo koje druge komercijalne svrhe te se ujedno odriču svih materijalnih i bilo kojih drugih prava koja im po tom osnovu pripadaju.
Članak 20
Zaštita osobnih podataka
Podnošenje podataka za ovaj nagradni konkurs je dobrovoljno. Ako učesnik smatra da je obrada baze podataka u suprotnosti sa zaštitom njegove privatnosti ili u suprotnosti sa zakonom, može se obratiti Organizatoru ili Agenciji za zaštitu ličnih podataka i zatražiti objašnjenje. Sudjelujući u darivanju, učesnik prihvata i odobrava da se podaci koje pruži, ime i prezime, sačuvaju i koriste isključivo za potrebe nagradnog darivanja, a nikako u druge svrhe. Prikupljene podatke učesnika nagradnog darivanja organizator ne ustupa trećim osobama.
Prikupljene podatke (ime i prezime, adresu te broj telefona) dobitnika nagradnog darivanja organizator ustupa dostavljačkoj kući isključivo radi predaje osvojene nagrade. Organizator prikupljene podatke učesnika i dobitnika nagradnog darivanja briše nakon godinu dana iz baze prikupljenih podataka.
UGLJEVIK 05.08.2022
Organizator
TD PORTAL
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Pin It on Pinterest

error: Sadržaj zaštićen autorskim pravima. Za eventualne sporove zadužen je sud Velike Britanije