TD Media

TD PORTAL

Tačno Objektivno Pravovremeno informisanje

30. септембра 2023.

TD portal

tačno, objektivno i pravovremeno informisanje

Milorad Jovičić SDS Ugljevik: -Kao odbornik u SO-e Ugljevik grčevito sam se borio protiv priče Komsar i famozne treće faze. Zagovornik sam državne firme, čuvanja prirodnih resursa i ako treba da se gradi nova faza neka iza toga stoji država a ne sumnjiva priča iz Dagestana

0 0
Read Time:1 Minute, 36 Second

Čvrsto ću štititi interese Ugljevika, Semberije, Majevice i Posavine u Narodnoj skupštini Republike Srpske, poručio je kandidat SDS-a za narodnog poslanika Milorad Jovičić na sinoćnjoj predizbornoj konvenciji u ovoj podmajevičkoj opštini pred  više od 1.000 članova i simpatizera SDS-a.

Jovičić je podsjetio da interese Ugljevika najdosljednije može zastupati onaj ko u njemu živi i dijeli sudbinu građana.
-Kao odbornik u SO-e Ugljevik grčevito sam se borio protiv priče Komsar i famozne treće faze. Zagovornik sam državne firme, čuvanja prirodnih resursa i ako treba da se gradi nova faza neka iza toga stoji država a ne sumnjiva priča iz Dagestana. U NS RS na isti način ću reagovati na svaku aktivnost koja bi štetila građanima Republike Srpske-rekao je Jovičić.
On je dodao da će se zalagati za vladavinu prava, za zaštitu svakog stanovnika od samovolje, prevelike snage i zloupotrebe onih koju su na vlasti.
-Zalagaću se bolji život svih stanovnika Republike Srpske, a ne za raslojavanje i bespravno bogaćenje pojedinaca kako je to činila aktuelna vlast-istakao je Jovičić.
Biračima je poručio da izađu na izbore, podrže promjene, izraze svoju volju na biračkom mjestu, a ne da ostanu u stanju apatije i nezainteresovanosti za izborni proces u koje ih je svjesno dovela aktuelna vlast propagirajući im frazu da su svi političari isti.
-Nismo svi isti, dokaz moje tvrdnje je i gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović. Taj mladi čovjek pokazao je da postoje ljudi koji će sprovesti promjene, istinske a ne kozmetičke. On, Draško Stanivuković, Jelena Trivić i Nebojša Vukanović, uz iskustvo Mirka Šarovića, garant su mojih tvrdnji da nismo svi isti – rekao je Jovičić.
Pobjeda Šarovića i Trivićeve, naglasio je Jovičić, biće pobjeda naroda protiv akuelne nenarodne vlasti.
– Siguran sam da će 2. oktobra u Republici Srpskoj doći do promjene vlasti jer narod vjeruje u čvrste, poštene, nepotkupljive ljude kakve imamo u SDS-u. Jedino vlast koja proizilazi iz naroda može da služi narodu-istakao je Jovičić.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest

error: Sadržaj zaštićen autorskim pravima. Za eventualne sporove zadužen je sud Velike Britanije