TD Media

TD PORTAL

Tačno Objektivno Pravovremeno informisanje

28. септембра 2023.

TD portal

tačno, objektivno i pravovremeno informisanje

MILION MARAKA OSTAVIO KOMŠIJI, PREMINUO SEDMICU KASNIJE: Tužilaštvo traži istragu – sporni i testament i sahrana domaćina iz Bijeljine

0 0
Read Time:1 Minute, 11 Second

BIJELJINSKA policija je saslušala brata Petra Gajića, domaćina iz sela Donje Čađavice, kod Bijeljine, koji je preminuo i sahranjen, prije dvije godine, samo nedjelju tada nakon napisanog testamenta, pod u najmanju ruku sumnjivim okolnostima.

Tužilaštvo i sud u Bijeljini, Foto V. Mitrić

Podsjetimo, Gajić je, navodno, sve ostavio dvadesetogodišnjem komšiji, koji je naveden kao njegov unuk, mada je dokazano da nisu ni u kakvom srodstvu. Tobože, kćerku Milenu, koja se 13 godina nalazi, bez ikakvog rešenja, u psihijatrijskoj ustanovi na Sokocu je obespravio. Nije joj pripao ni nužni deo, što, po zakonu, imaju pravo i oni kojima ništa nije zavjetovano.

Gajićev brat je saslušan, pošto je sa sinovicom Milenom, Petrovom kćerkom, prošle sedmice, policiji u Bijeljini, podneo prijavu protiv „odgovornih za Petrovu smrt i prikrivanje važnih tragova koji se tiču smrti“.

Gajić je svedočio, pored ostalog, da mrtvozvornik koji je potpisao smrt njegovog brata nije ni video pokojnika.

Policija će naknadno uzeti donji deo pidžame koja je gorela i prosljediti na vještačenje.

Pokojnik je, kako su svedočili, Gajićevi najbliži, „nađen nag u kući i odvezen je u nepoznatom pravcu, bez pregleda mrtvozvornika“, da bi posle dva dana i dvije noći bio sahranjen na seoskom groblju, a da nije boravio ni sekunde u nekoj od zvaničnih bijeljinskih mrtvačnica.

Postupajući tužilac Danica Stepanović iz OJT Bijeljina naredila je policiji da sasluša sve svjedoke i dostavi joj izveštaj.

Inače, bogatstvo Gajića procenjuje se na oko 500.000 evra.

VECERNJE NOVOSTI

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest

error: Sadržaj zaštićen autorskim pravima. Za eventualne sporove zadužen je sud Velike Britanije