TD Media

TD PORTAL

Tačno Objektivno Pravovremeno informisanje

22. септембра 2023.

TD portal

tačno, objektivno i pravovremeno informisanje

“Lozničani i Jadrani su naša braća” Čestitke iz Ugljevika gradu Loznici

0 0
Read Time:56 Second

Zamjenica načelnika opštine Ugljevik Vanja Zekić i načelnica opštinskog odjeljenja za finansije Ruža Jović čestitale su građanima i rukovodstvu Dan grada Loznice i poželjele dalji napredak svim stanovnicima i rodnom gradu Vuka Karadžića-oca srpske moderne pismenosti.

Delegacija opštine Ugljevik prisustvovala je Svečanoj akademiji u Vukovom domu gdje su zaslužnim građanima uručene plekete i povelja.

Zekićeva je podsjetila da su Ugljevik i Loznica u bratskim odnosima.

-Lozničani i Jadrani, godinama, decenijama i vijekovima su naša braća i prijatelji a posebno se to vidjelo kad je našem narodu u Srpskoj bilo najteže, kada su nam naše komšije zdušno pomagali i u tom teškom vremenu bili najveći oslonac-rekla je Zekićeva.

Ona je istakla da su Loznica i Ugljevik  primjer konkretne saradnje u svim oblastima naroda sa dvije obale rijeke Drine.

-Naša saradnja je neraskidiva i vječna, baš onakva kakva je bila i kakvom su nas učini naši slavni zemljaci, Vuk Karadžić, koji je rođen u Tršiću, Loznici i “srpski Homer” Filip Višnjić, koji je rođen u Gornjoj Trnovi, Ugljeviku-rekla je Zekićeva.

Gradonačelnik Loznice Vidoje Petrović zahvalio je na srdačnim čestitkama, prijateljstvu i bratskom odnosu opštini Ugljevik.

ISTOK

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest

error: Sadržaj zaštićen autorskim pravima. Za eventualne sporove zadužen je sud Velike Britanije