TD Media

TD PORTAL

Tačno Objektivno Pravovremeno informisanje

23. јул 2024.

TD portal

Balkan može bolje

KATARINA – SRPSKA PRINCEZA VELIKOG SRCA

Exif_JPEG_420

1 0
Read Time:1 Minute, 43 Second

Često se sjetimo one stare srpske poslovice „Onoliko koliko možeš drugome dati toliko si bogat.“ Po tome je srpska Nj.K.V. Princeza Katarina Karađorđević  veoma bogata žena. Ne dakle, po tome koliko posjeduje, nego zbog toga što su rijetki oni koji su tražili pomoć od njene humanitarne fondacije Lifeline Čikago a da im nije pomognuto.

 

 

Paketi pomoći

 

Nastavljajući tradiciju pomaganja bolesnima, ugroženima i višečlanim porodicama na Majevici u Republici Srpskoj, povodom novogodišnjih i božićnih praznika, uz veliku pomoć Udruženja Žena „Milino Selo“ ovih dana su podijeljeni paketi sa hranom, sredstvima lične higijene, školskim priborom i školskim torbama. Ukupno je podijeljeno 42. paketa za 42. porodice sa područja opština Lopare, Ugljevik i grada Bijeljina.

 

 

Paketi pomoći

Podsjećamo da su prošle sedmice takođe podijeljeni novogodišnji paketići za djecu Milina Sela i okolnih sela opštine Lopare. I te paketiće finansirala je Fondacija Lifeline Čikago Nj.K.V. Princeze Katarine Karađorđević

 

 

Fondacija Nj.K.V Princeze Katarine već dugo pomaže i Crkvenu kuhinju sa sjedištem u Francuskoj ulici, br. 31 u Beogradu. Humanitarna organizacija “LIFELINE” iz Čikaga, čiji je ona pokrovitelj, prije par godina štićenicima Doma za djecu bez roditeljskog staranja “Rada Vranješević” uručili su igračke, računare, odjeću, obuću, posteljinu i kuhinjsku opremu u vrijednosti 20.000 dolara.

 

Paketi

Prehrambeni paketi

Humanitarna organizacija „Lifeline“ podržava rad Njenog kraljevskog veličanstva princeze Katarine Karađorđević koju je pokrenula kako bi pomogla najugroženijim ljudima u Srbiji i Republici Srpskoj.

Cilj organizacije je da smanji i ublaži poteškoće fizički i mentalno ometene djece, siročadi, starih lica, kao i da poboljša medicinske ustanove u našim zemljama.

 

Udruženje žena „Milino Selo“ Lopare zahvaljuje se Fondaciji „Lifeline“ iz Čikaga i svima ostalima, pojedincima, kompanijama, organizacijama i medijima koji su na bilo koji način pomogli rad Udruženju žena u proteklom vremenu i želi im sve najbolje u novoj 2023 godini.

D.Todorović

Happy
Happy
100 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Pin It on Pinterest

error: Sadržaj zaštićen autorskim pravima. Za eventualne sporove zadužen je sud Velike Britanije