TD Media

TD PORTAL

Tačno Objektivno Pravovremeno informisanje

24. септембра 2023.

TD portal

tačno, objektivno i pravovremeno informisanje

Ispovijest žene kojoj je podmetnuta droga za silovanje na zabavi Ahmetovićeve stranke: “Nedostaje mi pola sata sjećanja…”

0 0
Read Time:1 Minute, 15 Second

“Kolegice su mi rekle da sam još komunicirala i da mi se vrtjelo u glavi, ali ja se toga ne mogu sjetiti, nedostaje mi pola sata sjećanja tokom kojih sam imala totalni blackout”, ispričala je agenciji dpa žena kojoj je na zabavi njemačkih socijaldemokrata podvaljen tekući ecstasy.

Sumnja da su joj kapi podmetnute u piće. Kaže kako je pila vodu i vino na stranačkoj zabavi koja je održana u blizini kancelarskog ureda, navodi Deutsche Welle. Apotheken Umschau objašnjava da nema pouzdanih podataka o tome koliko često se ovakve vrste opojnih sredstava podmeću u piće tj. koriste u kriminalne svrhe. Jedan od razloga je taj što žrtve često i ne znaju što se dogodilo, ili pomisle da su samo pretjerale s alkoholom. Ljetnoj proslavi vladajuće Socijaldemokratske stranke Njemačke (SPD) u Berlinu prisustvovao je i kancelar Olaf Scholz. Inače, istaknuti član SPD-a Adis Ahmetović ovih dana paradira Bosnom i Hercegovinom glumeći ‘patriotu’ nakon usvajanja rezolucije o BiH u Bundestagu.  Tradicionalno, ta zabava ugošćuje veliki broj političara svih stranaka, novinara, kao i osoba iz javnog života, ali je ove godine zbog straha od koronavirusa održana u užem stranačkom krugu. Zbog posljednjih događaja, stručnjaci su preporučili da se u klubovima i na zabavama uvijek pazi na hranu i piće. Radi se o tekućini bez okusa, boje i mirisa, a samo nekoliko sati se zadržava u krvi i urinu, zbog čega je jako teško dokazati njezino prisustvo u organizmu. Prošle godine u Berlinu su zabilježena 22 slučaja podmetanja droge za silovanje.
Izvor:Vecernji list

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest

error: Sadržaj zaštićen autorskim pravima. Za eventualne sporove zadužen je sud Velike Britanije