TD Media

TD PORTAL

Tačno Objektivno Pravovremeno informisanje

22. септембра 2023.

TD portal

tačno, objektivno i pravovremeno informisanje

DETALJI PUCNJAVE U CAZINU Razbojnici ženi stavili pištolj na glavu i rekli joj da će je ubiti, a onda se ona dokopala oružja

0 0
Read Time:1 Minute, 53 Second

U mjestu Stijena kod Cazina na Memića brdu jučer ujutro odvijala se velika drama u porodičnoj kući Sakiba i Hajrije Memić. Njima su oko pola pet, dakle u cik zore, u kuću provalili razbojnici. Kako po sjećanju priča za portal Avaza Sakib Memić, bilo ih je trojica a ostavlja mogućnost da ih je bilo i četvorica.

U potresnoj ispovijesti za portal Avaza, Sakib Memić kaže da su prvo njega napali. On je bio na prvom spratu kuće a njegova supruga na drugom.

Uspjela izvući pištolj

– Prvo su mene napali. Pištoljima su me tukli, razbili mi glavu. Ima tih kriminalaca, zna to policija. Tukli su me jedno 10 minuta. Ja sam malo fizički jači čovjek, ali su me našli na spavanju, imam 60 godina – kaže Sakib Memić.

Kaže da je supruga otišla na gornji sprat jer ne podnosi klimu.

– Branio sam se koliko sam mogao, ali onda su izvadili palice, pištolje, razbili mi glavu. Onda su me onesvijestili i ja sam pao pod jedan sto. Oni su mislili da su mene ubili, i onda su jedan ili dvojica otišli gore na sprat kod supruge. Njoj su stavili pištolj na glavu. Izbili su vrata, svu su mi kuću uništili. Rekli su joj “ne mrdaj, ubit ćemo te” – prepričava agoniju koju su preživjeli on i supruga Hajrija.

Onda je, kaže Sakib, došlo do nevjerovatnog obrata.

– Žena je uspjela izvući pištolj, dok su joj prijetili da će je ubiti, i pucala je. Ranila je jednog razbojnika. Kako je ona to uspjela ja ne znam. Onda je nastao haos po kući – kaže Sakib.

Ističe da ima dvojicu sinova koji žive u Švajcarskoj. I oni su odmah došli kada su čuli šta se dogodilo, međutim Sakib i njegova porodica sada žive u strahu.

Prije dvije godine ih napali

– Strah me. Ne znam šta ja njima mogu ako se vrate – kaže Sakib Memić.

Dodaje da su i ranije bili na meti.

– Prije dvije godine je bio isti napad. Ja sam bio u objektu u Stijeni kada me supruga nazvala i rekla da je napadnuta. Došao sam do kuće, ali su razbojnici pobjegli, i tada je ona pucala na njih – kaže Sakib Memić te dodaje:

– Ostavljali su me u bolnici, ali ja sam došao kući.

Ovaj događaj je izazvao veliku pažnju javnosti.

Srpska info

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest

error: Sadržaj zaštićen autorskim pravima. Za eventualne sporove zadužen je sud Velike Britanije