TD Media

TD PORTAL

Tačno Objektivno Pravovremeno informisanje

30. септембра 2023.

TD portal

tačno, objektivno i pravovremeno informisanje

ČAK SU I ORGANIZATORI IZNENAĐENI OGROMNIM ODZIVOM GRAĐANA – UGLJEVIK ŽELI PROMJENE – ODRŽANA PREDIZBORNA KONVENCIJA SDS-a U UGLJEVIKU

0 0
Read Time:1 Minute, 51 Second

Uvijek su u Ugljeviku ubjedljive pobjede, a uvjeren sam i u nedjelju da će sve naše liste ubjedljivo pobjediti, poručio je predsjednik OO SDS Ugljevik Vasilije Perić na sinoćnoj predizbornoj konvenciji SDS-a u ovoj podmajevičkoj opštini.

-Naš narod očekuje promjene, bolje uslove života, kvalitetnije obrazovanje, sigurna radna mjesta, veće prihode, veći borački dodatak, bolju i kvalitetniju životnu sredinu-rekao je Perić.
On je dodao da je želja SDS-a da mlada pokoljenja odrastaju u boljim uslovima nego što je to sada.
-Siguran sam da će Mirko Šarović i Jelena Trivić ostvariti ubjedjivu pobjedu, jer imaju viziju, a bez vizije narod nestaje, a tome je doprinjela aktuelna vlast koja nije ništa ponudila narodu-zaključio je Perić.
Kandidat SDS-a za srpskog člana Predsjedništva BiH Mirko Šarović rekao je da su u fokusu izborne kampanje ove stranke razvoj, napredak i bolji život u Republici Srpskoj.
-Potrebno je još više razvijati regionalnu saradnju, prije svega sa Srbijom, jer je ona za nas prioritet broj jedan. Ako je Srbija jaka i slobodna, biće jaka i slobodna Republika Srpska, to je ruka koja je uvijek pružena i na koju treba da se oslonimo. To će biti prioritet moje politike-rekao je Šarović.
Šarović je rekao da je politika SDS-a ne krizi, već da im je u fokusu briga za borce, za penzionere.
Kandidat PDP-a za predsjednika Republike Srpske Jelena Trivić rekla je da će sa Šarovićem zajedno raditi i da će, ako dobiju podršku na izborima, obezbijediti mir i stabilnost.
Ona je istakla da će „pobijediti korupciju i na taj način otvoriti prostor za više investicija, više radnih mjesta, što će voditi do toga da ima više sredstava za zdravstvo, obrazovanje, borce, penzionere i sve druge slojeve stanovništva.
Milorad Jovičić, kandidat za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske iz Ugljevika rekao je da atmosfera sa kojom se susreće među građanima obećava pobjedu na izborima.
-Kao dugogodišnji košarkaš i trener navikao sam da osjetim energiju. Obilazak svih mjesta i naših građana oduzima mnogo snage, ali energija kojom nam građani uzvraćaju nam daje nam za pravo da će se nakon drugog oktobra desiti promjene. Te promjene će biti istinske, da napokon ostvarimo vladavinu prava i jednakost svih građana-poručio je Jovičić.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest

error: Sadržaj zaštićen autorskim pravima. Za eventualne sporove zadužen je sud Velike Britanije