TD Media

TD PORTAL

Tačno Objektivno Pravovremeno informisanje

28. септембра 2023.

TD portal

tačno, objektivno i pravovremeno informisanje

Bolest ga prikovala za invalidska kolica, ne može da zarađuje za porodicu

0 0
Read Time:1 Minute, 27 Second

SANSKI MOST – Muamera Hodžića, koji sa suprugom Enisom i dvije maloljetne djevojčice živi u naselju Krkojevci, nadomak Sanskog Mosta, snašla je teška nevolja, jer je prije dvadesetak dana iznenada osjetio zdravstvene probleme, nakon čega je prikovan za invalidska kolica.

Bolest ga prikovala za invalidska kolica, ne može da zarađuje za porodicu
Foto: Ustupljena fotografija | Bolest ga prikovala za invalidska kolica, ne može da zarađuje za porodicu

Porodica preživljava od fizičkog rada, a sada su došli u situaciju da su egzistencijalno ugroženi, pa Hodžić kaže kako su bili prisiljeni da se ovako obrate javnosti i dobrim ljudima.

„Prije nekog vremena iznenada sam osjetio glavobolju i nemoć, a poslije toga mi se oduzela lijeva strana tijela. Prebačen sam u bolnicu u Prijedor, gdje su me ljekari stabilizovali i poslali kući. Za nastavak liječenja potrebno je da uradim skupe pretrage, slikanja i drugo, a ja novca za to nemam“, kaže Hodžić.

Inače, on posjeduje konjsku zapregu s kojom prevozi teret i radi teške fizičke poslove, što je jedini izvor prihoda za porodicu. Sada nije u stanju da privređuje, zbog čega su Hodžići došli u veoma tešku situaciju.

„Situaciju komplikuje i što nemam zdravstveno osiguranje, jer se cijeli život bavim ovim poslom, nisam nikada nigdje bio zaposlen. Prevozim teret za dnevnicu ili siječem u šumi ogrijev, te dovozim ljudima, i to su nam jedini izvori prihoda. Dok sam mogao, pomoć mi nije trebala, a sada sam prisiljen da je zatražim, jer imam dvoje maloljetne djece. Jedino se mogu nadati kako ću prevazići ove probleme, ozdraviti i vratiti se poslu“, kaže Hodžić.

Dodaje kako od mladosti ima probleme s epilepsijom, kao i posljedice toga što je kao maloljetnik tokom rata bio zatvaran u logore.

Svi koji žele da pomognu ovoj porodici mogu ih pronaći na adresi Krkojevci 20 ili više informacija mogu dobiti na telefon 062 816 853

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest

error: Sadržaj zaštićen autorskim pravima. Za eventualne sporove zadužen je sud Velike Britanije