TD Media

TD PORTAL

Tačno Objektivno Pravovremeno informisanje

14. јун 2024.

TD portal

Balkan može bolje

Ако не знају вашу вриједност ту гдје сте сада, идите тамо гдје вас цијене. Помјерите се нисте дрво.

0 0
Read Time:1 Minute, 5 Second

 Нашем порталу данас је уручена -„Захвалница за великодушну и несебичну подршку раду удружења“ од стране Удружења жена Милино село.

 

Од свог оснивања инфо портал ТД стоји уз све хуманитарне акције које се организују у нашој регији. И сами смо одвајали финансијска средства, наравно колико је то могуће у нашој ситуацији. Што смо могли урадити бесплатно за разна удружења грађана у нашој регији, урадили смо. Не жалимо! Нажалост, мало је оних који то цијене, јер већина мисли да ми нешто морамо?!?

Ово је приватни портал који функционише као удружење грађана и сами сносимо све трошкове рада који нису мали. Али на срећу постоје и они који цијене наш рад. Као на примјер Удружење жена Милино село, Борачка Организација општине Угљевик, Агенција за развој средњих и малих предузећа Угљевик, ФК Мајевица Забрђе, Туристичка организација Угљевик, УГ „Коријени“ Угљевик, вртић Душко Радовић Угљевик и Младен -Мања, Друга ИЧ „Стево Поповић“, РП „Србских земаља“, Организација старјешина ВРС, МЗ Доње Забрђе итд. Са набројанима имамо одличну сарадњу на обострано задовољство, А ове друге нећемо ни помињати, ако добро виде, видјеће да их нема на списку.

Захвалницу нашем уреднику данас је уручила предсједница Удружења Жена Милино Село Зорица Докић. Овим путем се захваљујемо цијелом удружењу на досадашњој сарадњи и стојимо уз вас и у наредним пројектима.

 

Директор ТД портала Д. Јовић

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Pin It on Pinterest

error: Sadržaj zaštićen autorskim pravima. Za eventualne sporove zadužen je sud Velike Britanije